Монографія за темою «Формування та управління системою продовольчої безпеки»

У 2021році за підтримки Одеської національної академія харчових технологій у другому семестрі Кафедра економічної теорії та фінансово – економічної безпеки випустила монографію за темою «Формування та управління системою продовольчої безпеки»

Роботу над науковим виданням проводив весь колектив кафедри та інші досвідченні науковці. Авторський колетив: Работін Ю.А., Неустроєв Ю.Г., Ткачук Т.І., Руммо В.В., Згадова Н.С., Храпкіна В.В., Атамась Г.П., Лагодієнко В.В., Губко В.І., Шишлюк В.Р., Криницька О.О., Єгорова- Гудкова Т.І., Павленко Г.М., Кравченко Ю.І., Заболотна О.С., Андрющенко Е.Г.

Перевірку на відповідність науковим вимогам проводили такі видатні вчені як, д.е.н., проф. Буркінский Б.В., д.е.н., проф. Басюркіна Н.Й. і д.е.н., проф. Добрянська Н.А.

Монографію присвячено питанням формування та управління в системі продовольчої безпеки України в рамках зовнішнього оточення під впливом внутрішнього середовища.

Досліджено стан та особливості продовольчої безпеки та узагальненно теоретичні погляди на продовольчу безпеку, комплексне вивчення особливостей і закономірностей проблеми продовольчої безпеки як складової економічної безпеки, формулювання основних аспектів і напрямів розвитку досліджень продовольчої безпеки, оцінки її рівня та напрямів забезпечення її достатнього рівня й усунення загроз фінансового забезпечення.

Призначено для працівників навчальних і наукових закладів, аспірантів, студентів, а також керівників та спеціалістів підприємств і організацій.

m30032021_1 m30032021